RETETA blat: 4 oua,1 fiola esenta vanilie Dr.O si 1 esenta lamaie,coaja de lamaie,1lingura tarate de ovaz,1praf de copt,indulcitor. Cum procedam: batem albusul spuma cu indulcitorul esentele si coaja de lamaie,apoi adaugam treptat galbenusele,acum nu mai folosim mixerul punem tarata si praful de copt amestecam cu o lingura apoi punem compzitia in forma dorita(de preferat una cu fund detasabil) bagam la cuptorul incins in prealabil la foc maxim pt 15 min. Daca vreti puteti insiropa blatul apa esenta,indulcitor Preparam budinca de cacao asa cum scrie pe plic,eu am adaugat putina esenta de rom,punem budinca pe blatul care se afla in forma, nivelam bine sa nu ramana loc intre budinca si forma,facem si budinca de frisca,o adugam peste cea de cacao apoi preparam un ceai concentrat din 2 pliculete de lipton cu zmeura si capsuni 250-300ml. Intre timp preparam si gelatina asa cum scrie pe plic,amestecam ceaiul cu gelatina si indulcitor punem amestecul in forma. Eu am pus si putina coaja de lamaie taiata cubulete. Punem la frigider pentru minim 2ore. Pofta
buna.PS: cand scoatem forma de la frigider,inainte de a desface clama formei... dezlipiti gelatina cu un cutit ascutit,atentie sa nu zgariati tava !