RETETA: 10linguri br de vaci degresata(600g),4oua de prepelita,2galbenuse de gaina+1 albus,1lingura amidon,sare,oregano,cilli,chimen,sare cu aroma de fum (daca aveti,se gaseste la plafar). Amestecam toate ingredientele intr-un castronel apoi punem compozitia intr-un vas rezistent termic,tinem preparatul la cuptor pt 40min la 240C. Cand trec cele 40min ,scoatem branza o dam cu albus de ou si o mai punem 5min pornind grillul sa se bronzeze. Gata pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.