Reteta :blat ,3oua,3linguri br de vaci,4linguri tarata de ovaz,jumatate plic praf de copt,sare. Batem albusul spuma cu sare ,apoi incorporam galbenusele,branza,tarata,praful de copt.Aprindem cuptorul la maximum. Pregatim tava cuptorului asezam hartie de copt,turnam compozitia blatului,bagam tava la cuptor pentru 20min la 240C (la jumatate). Scoatem tava ungem blatul cu chetchup,apoi facem o crema din 3linguri branza,2 galbenuse de ou sau(2oua de prepelita,),sare ,piper,oregano si putina ceapa tocata.Intindem crema de branza,apoi punem ciupercute taiate,sunca,ardei kapia,oregano.Bagam tava la cuptor pentru inca 15min. Eu am folosit grillul pentru ultimele 10 min. Am pus in blat seminte de in si mac.Pofta mare !CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.