RETETA:6oua,7linguri tarata de ovaz,1fiola esenta de vanilie si 1 de lamaie,indulcitor,1 praf de copt.1 budinca cacao. Batem albusurile spuma cu esentele si indulcitorul,adaugam treptat galbenusele,apoi tarata si praful de copt. Punem compozitia in forme si bagam la cuptorul incins(240C)pt 10 min,punem budinca si mai bagam la cuptor pt inca 10-15 minute.Pofta mare ! CROAZIERA
DSC07316
DSC07307
DSC07308
DSC07309
DSC07310
DSC07312
DSC07313
DSC07314
DSC07316
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: aglaitatan
Mesaj:
aglaitatan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.