RETETA:100g carne manzat,100g piept curcan,sare,piper,cimbru,2oua prepelita,patrunjel,1ceapa mica. Tocam carnea,ceapa amestecam celelalte ingrediente si lasam 10min sa se intrepatrunda aromele.Formam carnea ca o bila o asezam pe o hartie de copt,presam putin carnea cu mana ,apoi mai punem o hartie de copt peste carne,luam facaletul si intindem usor carnea .Scoatem cea de a 2-a hartie de copt.Preparam o crema din 4 lingurite br de vaci degresata 1ou gaina,sare piper marar ,cilli.Intindem branzica peste carne cu o lingura.Apoi apucam de partea de jos a hartiei si ridicam usor pana roluim carnita.Apoi luam rulada cu tot cu hartie si o asezam intr-o tava pe hartie de copt.Tinem preparatul la cuptor pana se rumeneste usor,35min la foc maxim,in functie de cuptor! Preparam un sos dintr-un galbenus de ou,pe care il frecam cu un catel de usturoi zdrobit,sare piper,cilli si marar tocat,1lingurita branza de vaci si putin iaurt degresat. Pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.