Fac un fel de painica , 4 oua ,5linguri de tarata,2linguri branzica,sare,jum plic praf de copt. Amesteci toate ingredientele apoi la cuptor pe hartie de copt,la foc mediu 30-40min in functie de cuptor. Sau daca vrei sa iasa mai pufoasa bati a lbusele spuma si apoi treptat incorporezi si celelalte ingrediebte.Eu pun si seminte de mac si in. PS: Ma gandeam sa macin tarata sa fac o paine ca painea..framantata.. cu apa drojdie etc...dar, intra muuulta tarata si de aici calculul ca tr sa tina painea 9 zile pentru a nu depasi portia de tarate de ovaz......m-am lasat pagubasa.... Reteta asta sta la baza tuturor blaturilor si prajiturilor,si a preparatelor sarate cu blat ,poti face negresa daca pui cacao si indulcitor,blat pt tort ,blat pt pizza ... PENTRU TOATE ETAPELE DIETEI,ATAC FARA SEMINTE !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.