RETETA: blatul se face din 4oua,5linguri tarate de ovaz,1lingura branza de vaci degresata,jumatate de plic praf de copt,1esenta vanilie Dr.Oetker,indulcitor dupa gust.Amestecati ingredientele si le lasati 10 min sa traga umiditate tarata. Pentru branza: 5linguri branza de vaci degresata,2oua,1esenta lamaie Dr.Oerker si jumatate de fiola de vanilie,indulcitor dupa gust,goji. Aprindeti cuptorul la maximum pt 10min.Pregatiti tava cuptorului in care asterneti o foaie de copt,varsati compzitia blatului in mijloc si intindeti un blat cu laturile cat mai drepte.Dati cuptorul la 200C si introduceti tava pt 10 minute,apoi scoateti tava si puneti branza tot in mijloc si cu o lingura o intindeti uniform.Eu am pastrat putina compozitie de la blat cu care am facut un grilaj pe branza.(bagati compozitia pastrata de la blat intr-o punga ii taiati un colt si spritati un model peste branza)Bagati iarasi tava la cuptor pt 25 min.Dupa cele 25 de minute eu am aprins grillul pt 5minute sa prinda putina culoare. Gata ,pofta buna ! PT TOATE PERIOADELE DIETEI, PENTRU ATAC FARA GOJI !
Draga mea,fructele Goji, au un gust usor acrisor consistenta unei stafide mai tari(in placinta se fac molcusoare).Merisoarele sunt si ele dulcegi acrisoare.Ambele foarte sanatoase.www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=43&product_id=107 De aici am cumparat,mult mai ieftine fata de magazin,au si merisoare si afine.....o nebunie..au detoate !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.