RETETA:ingrediente pt blat,4 oua,5linguri tarata de ovaz,4linguri br degresata vaci,jumatate plic praf de copt,coaja de lamaie,1esenta de lamaieDr.Oetker si jumatate fiola vanilie,indulcitor dupa gust.Crema: 2plicuri budinca cacao Dr.Oetker,2plicuri budinca vanilie. Intai preparam budincile cu mai putin lapte decat este scris in reteta de pe plic .Avem nevoie de o crema tare! La cea de vanilie punem o esenta de lamaie. Aprindem cuptorul la maximum. Batem albusele spuma cu mixerul adaugam esenta,coaja de lamaie,apoi treptat galbenusele pe rand,punem si cele 4 linguri cu br de vaci ,amestecam putin apoi NU mai folosim mixerul(pt ca se lasa spuma)adaugam tarata ploaie,praful de copt si amestecam cu o lingura. Pregatim forma de copt .Eu am folosit o forma de copt mai mica,de unica folosinta din carton. Trunam compozitia blatului o intindem uniform, bagam la cuptor pentru 30min la 240C(la jumatate,in functie de cuptor). Cand au trecut cele 30 de min si se face aurie deasupra scoatem tava ,lasam sa se raceasca,apoi taiem blatul in 3. Pregatim un sirop din apa indulcitor si esenta de rom. Insiropam blatul 1, punem crema vanilie cu lamaie,blatul2 insiropam punem crema de cacao.Blatul 3 insiropam si in budinca ramasa punem o lingura de br vaci cu indulcitor si esenta de lamaie amestecam bine apoi intindem bine crema
deasupra.Pe margine punem budinca de cacao. Pentru ornat am facut un cornet dintr-o coala A4. Dupa ce il ornati cum doriti,puneti tortul la frigider pt 3ore. Pofta buna ! CROAZIERA