Reteta de sarmale este urmatoarea: 1kg carne vita,1kg carne macra porc sau piept de pui,1 ou o ceapa mare,1lingura bulion,cimbru,piper,delicat. (sfat ! cumpra carnea si o toci acasica,asa ai habar ce carne bagi la sarmale) asa, amesteci tot lasi compozitia 25 min sa se intrepatrunda aromele apoi gusti...atentie sa nu fie sarata..ci, vag satata se mai sareaza de la varza. Impachetezi sarmale cat poti tu de micute..apoi asezi pe fundul oalei varza tocata fin si daca iti place afumatura si o crenguta de marar..apoi asezi strat de sarmale..strat de varza tocata...ultimul sa fie stratul de varza tocata fin... Acum pentru sos... 2-3 l apa in care pui 2 linguri zdravene de bulion,delicat,cimbru..un praf de piper. Gusti sa nu fie sarat..tr sa fie vag sarat...apa se va evapora si concentratia sarii va creste + sarea de la varza deci atentie la sare....Adaugi sosul care tr sa acopere putintel si ultimul strat de varza. Acum fie pui oala pe foc ..pana incepe sa clocoteasca ...asta dandu-i un imbold..apoi in cuptor la 200-240C pt 6-8 ore..pana vaza din stratul superior.. se bronzeaza frumos. Asta-i reteta ... Pofta mare ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.