RETETA pentru 10 kg de gogosari ! - gogosari,1L otet de vin,300g sare grunjoasa de salina,15 comprimate de indulcitor pt fiecare kg de gogosari, 2 pliculete de conservant Dr.Oetker,boabe de mustar,piper,foi de dafin,telina radacina,telina frunze, conopida,hrean . Cum procedam : spalam si curatam gogosarii apoi ii taiem feliute de grosimea a 2degete,ii punem intr-un castron(lighean mare,atentie vor lasa zeama!)punem peste ei 1Lde otet,sarea si indulcitorul,amestecam bine si ii lasam asa 12 ore(de astazi pana maine) din cand in cand mai trebuiesc amestecati(de 2-3ori). A doua zi pregatim borcanele ,bagam pe fundul lor:frunze de telina,boabe de mustar si boabe de piper(atat cat prinzi in 3 degete)hrean taiat fasiute in lungime,telina,morcov,conopida, apoi bagam ardei si iar o telina o frunza de telina morcov,pe marginea borcanului sa se vada frumos.Apoi la fiecare borcan repetam operatiunea de la inceput:punem frunza de telina,boabe de mustar ,piper,foaie de dafin.Dupa ce am umplut toate borcanele,punem intr-o craticioara pe foc 3pahare normale cu apa si 1pahar otet + 1lingura de sare grunjoasa +2pahare cu zeama de la gogosari,lasam sa fiarba,apoi punem conservantul dupa dizolvarea lui completa,varsam continutul craticioarei in zeama lasata de gogosari,amestecam! Cu aceasta zeama umplem borcanele cat sa se acopere bine continutul ! Punem capacele si gata,la iernat cu ele! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.