2666 poze   144564 vizite
Albume
AA ARDEI UMPLUTI DUKANEZIAA BAGHETE DIN FAINA INTEGRALA DE GRAUAA BISCUITEI PUFOSI DUKANEZIAA BOMBOANE VANILIE LAMAIE SCORTISOARA DUKANEZEAA BRANZA TIP TELEMEA DUKANEZAAA BRANZICA FACUTA ACASAAA BRIOSE PUFOASEAA CASTREAVETI IN SARAMURAAA CHEC PUFOS PUFOSAA CHIFLE PUFOASEAA CHIFTELUTE PUI VITA DUKANEZEAA COVRIGI DIN FAINA INTEGRALAAA COVRIGI SI GRISINE DUKANEZEAA DROB-MUSACA DUKANEZAA DULCEATA DE GOJI DUKANEZAAA FLUFFY CAKEAA FOCACCIA DUKANEZAAA FURSECURI CU MERE AFINE si MERISOAREAA GOGOSARI DUKANEZIAA GOGOSELE DUKANAA INGHETATA DUKANAA MANCARE DE CONOPIDA CU CARNEAA MANCARE DE FASOLE GRASAAA MANCARE DIN PIPOTE DE CURCAN SI PIURE DE TELINAAA MANCARICA DUKANEZA CU IZ ASIATICAA MINI BRIOSE CU GOJIAA MINI NEGRESEAA MUSACA DE FASOLE VERDE CU MANZAT SI PIEPT DE PUIAA NEGRESA CU NUCA DIN SOIAAA PAINE DIN FAINA DIETETICA DE GRAU MACINIS INTEGRALAA PAINE INTEGRALA CONSOLIDAREAA PAINICA DUKANEZAAA PASTE DUKANEZE DE DOVLECELAA PATE DIN FICAT DE CURCANAA PIZZA DUKANEZAAA PLACINTA DUKANEZA CU BRANZA SI GOJIAA PLACINTOBUDINCA DUKANEZA CU GOJIAA PRAJITURA DUKANEZA CU CACAO SI LAMAIEAA PRAJITURA PENTRU CRACIUNAA PRAJITURA PISCOTAA PRAJITURA PROFITEROL DUKANEZAAA PULPITE DE PUI CU BRANZICA RASFATATAAA RULADA DUKANEZA DE CURCAN VITAAA RULADA DUKANEZA DE MANZAT CU CIUPERCIAA RULADA DUKANEZA vanilie ciocolataAA SALATA CU BABY SANACAA SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE RUCOLA CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE VARZA CU RUCOLAAA SALATA ICRE HERING DUKANEZAAA SALATA ICRE HERING2AA SALATA MACROU AFUMAT CU CEAPAAA SUCULICOCEAI DUKANEZAA TARTA CU BLAT DE PISCOT BUDINCA CACAO FRISCA SI JELEU DIN CEAI DE ZMEURA SI CAPSUNIAA TARTA CU VANILIE MERE SI SCORTISOARA DUKANAA TARTA MIRABELLEAA TARTINE DUKANEZE CU SOMONAA TORT DUKANEZ CACAO VANILIE LAMAIEAA TORT DUKANEZ MARIAAA VARZA CALITA CU PIEPT DE PUI LA CUPTORAA WIND ROSE CAKE DUKANAA ZACUSCA DUKANEZAAA-INGHETATA DUKANEZAAAA BISCUITI DUKANEZIAAA BRANZA BRONZATA DUKANAAA COLTUNASIAAA DIETA DUKANAAA PASTE TAITEI TORTELINIAAA RETETA PENTRU UN AN BUNAAA Salata de vinete cremaAAA SARMALEAAA SOMON LA GRATAR CU LEGUME PT MASA DE SARBATOAREAAA VAFEAAA VAFE DESERT MASA DE SARBATOAREB TORT MARUSIAB BURGHERI DE DOVLECEI CU PARMEZAN SI SUSAN   BURGHERI CU DOVLECEL SI BRANZAB BUYURTIB CORNULETE RETETAB COZONACB CUM SA FACI FOCACCIAB CUM SA FACI PAINEB DROB DE CURCAN 2012B IcreB Merlucius paneB NEGRESAB OREZ CU LEGUMEB PAINE CHIFLEB PAINE DE CASA CU UNTB PLACINTA CU BRANZA SARATA SI SPANACB PLACINTA CU MERE 10B PLACINTA CU VARZA CALITA si MUSCHI FILE crud uscat afumatB PRAJITURI DULCIURIB Pui pe plita incinsaB PULPE PUI CU CARTOFI LA CUPTORB Super Pizza acasaB TortB TORT CAPSUNIB TORT DE COCOLATA TRUFE CU VISINE DIN VISINATAB VARZA MURATABB CIOCOLATA CU MIGDALEBB LC dulceataBBB LA O TURA PRIN GRADINABBB TORT Tiramisu cu fructe de padureBBBBB DIVERSEBulgaria BalchikBULGARIA SVETI VLAS 2012C APUS DE SOAREC APUS DE SOARE 18 IULIE2012C PRIMAVARA 2013C TRANDAFIRICiuperci in iarbaDe CraciunDiverseDomul din KolnDubovaFLOARE DE COLTFLORI DE INTERIOR   FERIGA   FICUS AMSTEL QUEEN   HOYA   ORHIDEE   Plante suculente   TILLANDSIAFlori de teiFLORI SI PLANTE IN GRADINAGARDENIAGermania o tara superbaHerculaneHIBISCUSJOCKER SI ART CateiMASINI RETROORNAMENTEPALMIERIPAPUSIPeisaje cap kaliakra BulgariaPlante si floriPORUMBELULRASADURIThassosThassos Grecia   GIOLA inThassosTOAMNA IARNAZZZ BINE DE STIUT   ALUNELE DE PADURE   CAJU   CASTANE COMESTIBILE   FISTICUL   MIGDALE      ARAHIDE   MUGURII DE PIN   NUCA DE MACADAMIA   NUCA PECAN   NUCILE   SCINDUF   SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI   SEMINTELE DE CHIMEN      SEMINTELE DE CORIANDRU   SEMINTELE DE DOVLEAC   SEMINTELE DE IN   SEMINTELE DE MAC   SEMINTELE DE ROSII   SEMINTELE DE SUSAN   TERAPIA CU SEMINTE   TOTUL DESPRE OLEAGINOASEZZZZ PLANTELE MELE

membru din 19 iunie 2011

AA PRAJITURA PENTRU CRACIUN

RETETA,pentru blatul de vanilie:5oua,2linguri tarata de ovaz,4linguri cu lapte degresat,1fiola esenta de vanilie,1fiola esenta lamaie Dr.O,coaja de lamaie,indulcitor,jumatate pliculet praf de copt. Cum procedam: punem cele 2linguri cu tarata intr-un bol adaugam cele 4 linguri lapte fierbinte,lasam 10-15min sa se hidrateze tarata.Separam ouale,batem albusul spuma cu indulcitorul,esentele si coaja de lamaie, amestecam tarata hidratata cu galbenusul apoi incorporam usor cu albusul ,folosind o lingura,adaugam si praful de copt.Punem compozitia pe hartie de copt,bagam tava la cuptor 240C,pt 15min,scoatem tava tragem blatul din tava cu tot cu hartie,decupam cu forme.Acum pregatim compozitia cu cacao. Igrediente:5 oua,indulcitor,esenta rom(dupa gust)scortisoara,1lingura br vaci degresata,jumatate plic praf de copt.Cum procedam: Batem spuma albusul cu indulcitorul si esentele,amestecam 1lingura br de vaci cu galbenusele,amestecam,apoi adaugam o lingura cu spuma de albus ,amestecam sa se incorporeze bine adaugam scortisoara,punem cele 2 linguri cu cacao,amestecam apoi incorporam compozitia in spuma de albus,adaugam si praful de copt.Luam cu lingura compozitie si punem in decupajul facut in blatul de vanilie,intindem bine cu ajutotul unui bat pt frigarui(scobitoare),apoi bagam tava la cuptor pt 10-15 min 240C(la jumatate).Acum punem cumpozitia de cacao pe hartie de copt in tava,asezam formele decupate de la blatul de vanilie si bagam la cuptor la 200C,pt 15-20min.Taiem prajiturile si gata !
DSC07652
DSC07652
DSC07654
DSC07654
DSC07656
DSC07656
DSC07657
DSC07657
DSC07659
DSC07659
DSC07660
DSC07660
DSC07662
DSC07662

Comentarii album • 2
andruta 10 noiembrie 2012  
Ingenioasa treaba !!
Raportează
mariflor 9 noiembrie 2012  
Tare bine arata!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.